Medlems login

Storfamiljen Transamclub.se

tacsbird sidanLars och jag pratade länge i telefon om syftet med bilklubbar. Ett intressant samtal, emedan Lars ännu inte är medlem i Transamclub.se men funderade på att bli det. Han undrade om det fanns utrymme och intresse av de äldre Firebirdarna och jag svarade Naturligtvis finns det plats!

Så höll vi på en stund.

 

Jag berättade att vi har alla möjliga bilar hemma hos medlemmarna. Att det är intresset för Firebird och denna bilklubb som knyter ihop oss och skapar dessa mellanmänskliga möten som i Lars och mitt fall blev ett telefonsamtal på 80 minuter (ungefär).

Med det då sagt: Söker du en bilklubb till dig och din bil? Har du en Firebird av de gamla modellerna men är lite rädd för att vi i denna klubb glömt bort hur man byggde en bil av annat än plast och transistorer?

Å denna bilklubbs vägnar säger jag Välkommen till oss! Vi är världens största Firebirdklubb i Sverige. Vi är så stora att vi även har plats för lite allt möjligt, där den senaste diskuterade bilen var en Opel (!). Välkomna alla!

 

(transamclub.se är det domännamn som i framtiden kommer att synas på våra tshirts. Men tacs.nu fungerar fortfarande och sannolikt i all evighet)