Medlems login

Träffombud sökes (version 2)

tacsbird sidanTransamclub söker en eller flera entusiaster som önskar jobba för vår sak ute på fältet.

  • Vi söker just nu ett södramellansverigeombud där epicentrum skulle kunna vara Småland eller kanske prick Jönköping, med spridning från Borås till Norrköping, och söderut mot Ljungby.
  • Mellanöstmellansverige: Sandviken, Gävle, Bollnäs till Härnösand är inte heller upptaget.
  • Södra norrland runt Östersund (norr om Dalarna) och upp mot norrNorrland vore en önskedröm att bo i, och där bör vi få träffombudsrepresentation å det snaraste.
  • Allt norr om Jokkmock i väst och Umeå i öst: Epicentrum Haparanda, tycker jag nog. Hör av er fort för att komplettera listan med Sveriges Bästa Bilklubbs Träffombud.

Du behöver varken utbildning eller erfarenhet; vi ser till att du känner dig trygg med detta uppdrag och kommer att förse dig med den lämpligaste utrustning ett träffombud kan ha.

Dina kvalifikationer: Kontaktbar, entusiastisk, lycklig på ett irriterande sätt. Och medlem i bilklubben.

Har du en bakgrund i hårdrockens turneliv eller på annat sätt lärt dig hantera stora mängder headbangande fans, är du lagomt överkvalificerad.

Ditt arbete är i första hand administrativt, men för rätt person finns mängder av rent fysiskt arbete - beroende på dina önskemål. Våra ombud brukar ha sina uppdrag i åratal, så räkna med att detta blir en långvarig relation för dig och framför allt för bilklubben.

Körkort ett plus!

Mailsvar till ombudschefen Torbjörn på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.