Medlems login

Den nya styrelsen 2015/2016

tacsbird red trans

På Palmträffen i Trelleborg idag (27 juni 2015) kunde då äntligen den nya styrelsen (för 2015/2016) konstituera sig. Vi valde att använda en japansk bil (gul) för dess behagliga baksätes skull. Av sex närvarande styrelsemedlemmar fanns tre stycken fysiskt i bilen och tre medlemmar via en videolänk med hjälp av vår toppmoderna 4G-utrustning. Och detta blev resultatet:

 

Ordförande Torbjörn, vice ordförande Patrik, kassör Jonas - precis som de två åren tidigare. En mindre rockad gav oss en ny sekreterare Ingemar. Fd sekreterare Peter fortsätter som ledamot, tillsammans med Per, Robert och Olle.

Sedan tidigare har styrelsens medlemmar vissa egna huvudsysslor: Patrik sköter shop och webtjänster (hemsida och forum), Ingemar registrerar medlemsregistret, Robert hanterar regionernas träffombud. Per, Robert och Olle är styrelsekontakter för Karlstad, Rättvik och Umeå med omnejder. Torbjörn och Jonas är klubbens officiella firmatecknare.

Vi väljs på ett eller två år, men för ögonblicket har jag glömt bort siffrorna - kanske mest beroende på att det står styrelsen ganska fritt - liksom hos varje enskild ledamot - att avsluta eller fullfölja en styrelseperiod, om en sådan diskussion skulle bli aktuell. Vi lutar oss mot stadgarna men vi är också väldigt medvetna om att ett genuint samarbete oss emellan måste fungera för att styrelsearbetet ska vara uthärdligt i längden.

/enligt uppdrag: Torbjörn