Medlems login

Bidra till tidningen!

tacsbird sidan

 

De flesta tänker inte på att det mesta av materialet i tidningen är inskickat från medlemmar. Firebird Magazine består till stora delar av detta och är beroende av att ni, medlemmar, fortsätter att skicka in reportage, bilder, berättelser etc.

 

Vi har inga reportrar som är ute på fältet och vi som jobbar med klubbmagasinet gör det på vår fritid, som ofta är något begränsad. Därför är det viktigt att du hjälper till att bidra med material. Oftast är det inget svårt. Det som du tycker är självklart eller inte är något peciellt att visa är i själva verket väldigt intressant för många andra! Stort som litet.

Ta därför lite extra tid nästa gång du är i garaget och ta ett par bilder på din pärla, skriv ett par rader och e-mailatill oss på redaktionen. Skriv ett par rader om det där mecktipset, eller kanske träffen som gjorde ett minne för livet eller varför inte berätta för alla andra vad polisen sa till dig efter 23-metersburnouten? Vi tar emot allt från anekdoter till garagereportage!

Du behöver inte vara bra på att skriva, eller kunna häftiga uttryck, skriv ihop det iktigaste så hjälper vi dig med resten. För att eventuella bilder skall gå att trycka i tidningen måste de vara bra kvalitet. Dagens utveckling har möjligjort att den med en bra kameramobil har en kamera i fickan redan men en digitalkamera är att rekommendera. Helst bör bilderna vara ca 2500 pixlar breda, men det kan gå bra med mindre också beroende på hur stor bilden ska vara i tidningen. Om du är osäker, e-maila dem så testar vi.

Maila dina texter och bilder till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.